Så ovärt

Amen hallå där!
Passar väl på att dra till med ett inlägg när jag ändå fall inte har något för mig en onsdagkväll som denna. Snart torsdag, ca 1 timmar bara, lika bra det!
Sitter just nu här och gör ingenting kikar runt lite och messar med mäddiiuu om allvarliga saker faktiskt. haha eller?! Jo men kanske.
Har även mjukisbyxor på mig , asså hallå , lovisa med mjukisbyxor de kan ju bara av ett skämt , aja tro det eller ej men jag har det på mig faktiskt.
På förmiddagen har jag inte gjort något alls idag mer än att sovit och plockat ur diskmaskinen sen när mammi kom hem skjusade vi Johan på träning i Uppsala och jag och mammi hann åka upp på stan och fika.
Familjen sover och en är och jobbar och jag kan inte roa mig själv , kanske ska jag ta mig en promenad, skulle faktiskt va ganska skönt innan sängen kallar på mig. För inte nog med det så går de väldigt mkt tankar i mitt huvud nu om att lovisa du måste röra på dig , men vad ska jag göra när de inte går?! blir gaaalen. Men de fixar sig som jag brukar säga. Lever väl på livet utan att röra på mig... eller hur?! jaja nu äre som att jag sitter och pratar med mig själv och att de blev ett väldigt långt inlägg som jag inte tror någon tkr är så intressant att läsa men de är ju erat val.
Och en sista grej , jag saknar min julia som har fullt upp med småbarn hela dagar , hihih!

Kommentarer
Postat av: Erica

Men Lovisa, jag tror inte mina ögon! vad äre jag ser :P <3

2011-06-16 @ 19:23:14
URL: http://lundinerica.devote.se
Postat av: Lovisa

vadå vad nu? vad äre du ser, vad har jag nu gjort? :O :O :D <3

2011-06-16 @ 20:10:52
URL: http://looviisaat.blogg.se/
Postat av: Erica

har du mjukisbyxor på dig :O <3

2011-06-17 @ 00:00:27
URL: http://lundinerica.devote.se
Postat av: Lovisa

hihihi jaaa duktigt va?! ;) <3

2011-06-17 @ 00:44:37
URL: http://looviisaat.blogg.se/
Postat av: Erica

otroligt duktig! :D <3

2011-06-17 @ 11:18:16
URL: http://lundinerica.devote.se
Postat av: Smsa Låna

Jag måste säga att jag till 100% diggar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-20 @ 23:14:10
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0